top of page
IMG_4207.jpg

BELLA AURORA

Clairvoyant, Master Healer, Priestess & Advanced SoulRealignment Practitioner

Jeg har efterhånden været længe undervejs i min personlige & spirituelle udvikling.

Jeg er født clairvoyant, & jeg erfarede allerede som barn, at jeg havde evner til at se & kommunikere med den anden side, & til at føle situationer & mennesker meget klart.

I 2010 begyndte jeg at arbejde seriøst med kanalisering & blev tildelt et åndeligt team af guider som kaldte sig, ‘The Brotherhood Of Beings’ & dette kære guideteam har trofast været med mig lige siden. I sommeren 2020 initierede de mig i et healings & selvudviklings system som de kalder ‘The Unity Path©’. Jeg bruger energierne fra The Unity Path i mit virke som healer & clairvoyant, & dette er til stor gavn for mine klienter og kursister. 

For tiden arbejder jeg meget tæt sammen med feminine opstegne mestre & gudinder som Mother Mary, Mary Magdalene, Isis, Hathor & Sekhmet. 

Jeg bruger meget de feminine vejledere når jeg healer, underviser kommende Unity Rose præstinder, når jeg kanaliserer & arbejder i Akasha Arkivet.


Lid om mine uddannelser:

i 2001 startede jeg på en 2 årig Healer & Clairvoyant uddannelse & jeg har siden dengang arbejdet som behandler, vejleder & underviser. Jeg har siden den første uddannelse suppleret med andre uddannelser & overbygninger som fx, Terapeutisk Healer, Reiki Master Teacher, Kanaliserings uddannelse, Numerolog & Advanced Soul Realignment Practitioner.  

Jeg har gennem mit virke som spirituel vejleder, kanal & healer erfaret, at min primære opgave er, at hjælpe mennesker til at skabe kontakt til deres sjæl, & til at finde deres egen iboende sandhed, indre ro, styrke, selv accept & kærlighed.

bottom of page