top of page

The Way Of The Priestess - del 1 introduktion

Præstinden's vej går mange tusinder af år tilbage og langt udover vores kendte historie linie. Der var bl.a præstinder i Atlantis, Lemurien og Egypten, og mange af os husker disse liv og kan mærke en genkendelse af dette smukke dedikerede arbejde. Præstinderne var bl.a med til at holde energien i templerne og pyramiderne og de arbejdede som healere på mange planer. Præstinderne var i tæt samarbejde med det guddommelige og fik hjælp og vejledning af højtstående lys væsener og gudinder som fx Isis & Hathor.


Så hvad er en Præstinde?

Kort fortalt - fordi der er mange lag. Præstinden er en kvinde med dyb viden og indsigt. Hun er dedikeret til sin egen healings vej og til at omfavne og vække sin iboende guddommelige feminine essens. Hun er i stand til at åbne sin hellige feminine kraft så hun kan skabe endnu mere healing, manifestation, vække sine åndelige gaver og forbinde sig dybere med sit guddommelige formål.


Det er en smuk og dedikeret udviklings rejse hvor hun selv går vejen for dernæst at vise den til andre. MANGE har minder om tidligere liv hvor de arbejdede som præstinder og tjente det feminine. Præstinder der holdte energien på jorden og i templerne, via bl.a sang, dans og ceremonier og på den måde løftede de energien og healede de sig selv og andre.


Denne feminine power har i mange årtier været undertrykt af den maskuline energi som har været den dominerende energi i verden. Det guddommelige feminine har været misbrugt, gjort magtesløs og gemt væk fra verden. Hun har været nødsaget til at gemme sig i dybet af din krop og sjæl for at beskytte sig selv. MEN tiden er en anden nu, og stille og roligt rejser denne smukke powerfulde feminine energi sig igen. IKKE for at overtage og undertrykke det maskuline, men derimod for at skabe guddommelig balance og alliance mellem det feminine og maskuline.


Du har måske bemærket, at flere og flere kvinder mødes i cirkler hvor de fx synger, danser og holder energien for hinanden.

Alt dette er medvirkende til, at det guddommelige feminine er klar til at komme frem fra skyggen og klar til at omfavne sin fulde styrke og potentiale.

Hun er klar til at vække dig så du kan huske hendes styrke, hendes nærvær og livskraft.

Hun er klar til at forbinde sig med dig via dit hjerte så du kan forbinde dig med din sjæls højeste og fyldestgørende potentiale her på jorden.


To be continued..... <3


Herunder en video med et tempel mantra som præstinder har sunget.


13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page