top of page

Sådan kan livet også se ud!

Præstinden's vej er ikke altid en dans på roser


De nedenstående fotos er mig med ca 1 års mellemrum. Det til venstre er fra starten af 2022 hvor jeg gennemgik en dyb krise med stress & sorg som rent fysisk resulterede i hårtab og udslæt i ansigtet, og det til højre er taget i marts 2023 hvor jeg som du nok kan se fuldkommen har afviklet, udviklet & landet.


Jeg deler dette for, at du derude skal vide, at du ikke er alene om at føle, at livet kan være hårdt, meningsløst, sorgbart osv. ALLE vil opleve kriser og udviklings processer gennem livet, også selvom bl.a de sociale medier ofte giver et billede af perfekte mennesker & liv uden problemer. Vi gennemgår det allesammen før eller siden og det er der bestemt ingen skam i. Det er en helt naturlig del af livet at der er ups and downs - alt kan ikke bare være engle og rosenrødt hele vejen


Kriser er nødvendige for udvikling og afvikling!!


Jeg kunne lave en længere remse om alt det jeg har gennemgået i mit liv af traumer, kriser og processer, men det er ikke vigtigt hvad der er sket.

Det vigtigste jeg kan dele med dig er, at jeg altid har gjort mit bedste for at arbejde med det jeg nu end har gennemgået i mit liv. Jeg har gjort alt for, at været vågen og bevidst i kriserne og ikke forsøgt at undgå dem - jeg har blot været med det der var og brugt det til, at afvikle og heale gamle temaer og udvikle mig på ny. Jeg har tilladt mig selv, at mærke dyb sorg, magtesløshed & meningsløshed. Jeg har sørget for, at observere og stoppe uretfærdighedsfølelsen når den ankom, fordi det eneste som den gør er, at skubbe alt det der skal arbejdes med væk - og så forlænges processen. Jeg har været ude og besøge de mørkeste afkroge af mit væsen for dernæst, at mærke lyset skinne derpå med endnu større kraft end før

2022 var et hårdt år for mig og jeg kom igennem det fordi jeg anerkendte stressen & sorgen, tillod det at få plads og mødte det med kærlig selvomsorg. Selvomsorgen for mig bestod af, ugentlige healings sessioner med min hjælper, sang, mindre arbejde, gåture i skoven, homøopati og 3 healende pilgrims rejser.


Jeg har valgt at se på alt det jeg har gennemgået gennem mit liv som dybe afviklinger & udviklinger der bl.a har gjort, at jeg endnu bedre kan hjælpe og støtte mine klienter der hvor de er. Det at virkelig kunne lytte med medfølelse og empati fordi jeg kender som regel det de gennemgår da jeg selv har været der.


Se kære sjæl - dette er et pragt eksempel på noget af det som kan opstå på præstinden's vej... At gennemgå dybe processer, gennemleve det og dernæst komme stærkere og visere ud på den anden side. Processer og kriser skal bestemt ikke undgås. De skal ses som en initierings og en transformations proces.


All is love <3
5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page